Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох Цукровий Фаворит 50 г

Високоврожайний, стійкий до стресів, дуже смачний! Середньостиглий (65-73 дня) сорт з високими товарними якостями, для споживання в свіжому вигляді, заморожування і консервації. Рослина кущова, висотою 65-75 см. Стручки ярко-зелені, довжиною 8-10 см, з 6-8 горошинами діаметром 8-10 мм в кожному. Сорт характеризується дружнім дозріванням, високою стійкістю до хвороб. Відрізняється високою врожайністю, навіть в стресових умовах вирощування. Містить 23 % сухої речовини, біля 6 % цукру, 3,8% крохмалю, 5 % білку та 27,5 % вітаміна С. Смакові якості свіжого та консервованого горошку дуже високі.

Страна происхожденияUSA
Сортсредний

Ціна на насіння бобові горох Цукровий Фаворит 50 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Ревус Топ 6 мл : 40,00 грн

Ціна на насіння волошка Махровий Рожевий Кристал 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для ягідних культур (NPK 15.17.28) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох Цукровий Фаворит 50 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

тут просто купити насіння амаранту в Харкові, відмінна газонна трава для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, ефективний садовий вар для вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, купити насіння овочів будь-яких видів, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, мінеральні добрива за акційною ціною.