Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох Овочевий Авола 20 г

Цей сорт зеленого горошку - чудовий вибір для присадибної ділянки! Відмінний ранньостиглий сорт гороху мозкового типу з дружним дозріванням та високим стабільним урожаєм . Рослина компактна, висотою 60-70 см, не потребує опори, формує яскраво-зелені боби з великими, м'ясистими, солодкими горошинами. Сорт стійкий до хвороб, зокрема. до фузаріозного в'янення. Має чудові смакові якості у свіжому вигляді, а також зберігає свої властивості при консервуванні та заморожуванні.

Страна происхожденияD
Сортранний

Ціна на насіння бобові горох Овочевий Авола 20 г : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Рідоміл Голд 68% 25 г : 43,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Гібридні Чемпіон суміш 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох Овочевий Авола 20 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт.