Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння бобові горох овочевий Преладо 10 г

Ранній, стійкий до стресів і хвороб, з підвищеним вмістом цукру! Найбільш ранньостиглий овочевий горох в Україні, період вегетації - 70 -74 дні. Сорт високоврожайний, не вибагливий до умов вирощування. Горошини середнього розміру, приємного смаку. Сорт стійкий до хвороб, при знижених температурах може зберігатися в полі протягом nbsp; певного відрізка часу не втрачаючи при цьому своїх товарних та смакових властивостей. Характеризується підвищеним вмістом цукру. Для свіжого споживання та заморозки.

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння бобові горох овочевий Преладо 10 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Картоплі 3 мл (інсектицид+прилипач) + 12 мл (фунгіцид+ стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння цинія Махрова Тигрове Око 0,4 г : 8,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Калію (Калій сірчанокислий) 0,5 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння бобові горох овочевий Преладо 10 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.