Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння баклажан Чорний Красень 0,3 г

Відмінно зав"язує плоди при несприятливих умовах вирощування! Середньостиглий сорт. Рослина напіврозлога, висотою 50-60 см. Плоди глянцеві, фіолетово-чорного забарвлення, довжиною 12-16 см, масою 220-250 г. М"якуш кремово-білий, без гіркоти, відмінних смакових якостей. Підходить для тривалого зберігання і транспортування. Для вирощування в теплицях і відкритому грунті.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння баклажан Чорний Красень 0,3 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсекто-фунго-стимулятор Рятівник Томатів 3 мл (інсектицид + прилипач) + 12 мл (фунгіцид + стимулятор росту) : 14,00 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Рожева 10 нас : 13,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро Люкс (NPK 20.20.20) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння баклажан Чорний Красень 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, купити насіння картоплі та гарбуза, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.