Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння баклажан Марципан F1 0,3 г

Дуже смачний та дуже врожайний! Високоврожайний сорт середнього (110-112 днів) терміну дозрівання. Посухостійкий. Кущ заввишки близько 1 м. Плоди м"ясисті, великі, масою 300-400 г ,окремі до 900 г, витягнуто-грушовидної форми, з темно-фіолетовою глянцевою шкіркою. Смак ніжний, солодкуватий, без гіркоти. При вирощуванні у відкритому грунті та плівкових теплицях потрібна опора. Чудовий в заготівлях, особливо смачна ніжна ікра. Винятковий на грилі, барбекю, в закусках та для фарширування.

Страна происхожденияUA
Сортсредний

Ціна на насіння баклажан Марципан F1 0,3 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на фунгіцид Мідний Купорос 100 г : 33,00 грн

Ціна на насіння чорнобривці Прямостоячі Хризантемоподібні Фантастик Голд 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Коктейль мікроелементів Брексіл Мікс 15 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння баклажан Марципан F1 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, купити насіння картоплі та гарбуза, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні.