Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння баклажан Гордита F1 30 нас

Врожайний, смачний, транспортабельний, добре зберігається! Гібрид баклажану класичного типу. Рослина дуже потужна, середньораннього терміну дозрівання, одночасно формує 7-9 плодів. Плоди кулястої форми, типу Алмаз, блискучі, чорно-фіолетового кольору, вагою 350-400 г, з невеликою кількістю насіння. Плодоніжки без колючок, що значно полегшує збирання врожаю. Щільна м'якоть забезпечує транспортування на далекі відстані та зберігання до 15 днів після збирання врожаю. Гібрид відмінно підходить для вирощування в плівкових теплицях та відкритому ґрунті. Універсальне використання.

Страна происхожденияI
Сортсреднеранний

Ціна на насіння баклажан Гордита F1 30 нас : 23,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біоінсектицид з акарицидною дією Актоверм 35 мл : 26,00 грн

Ціна на насіння айстра Низькоросла Класік Крімсон 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння баклажан Гордита F1 30 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, мінеральні добрива за акційною ціною, замовити насіння чагарників та дерев, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, купити насіння овочів будь-яких видів.