Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння баклажан Ронде де Валенс 0,3 г

Біла, ніжна, смачна М'якоть цього баклажану дотримується Ваших страв гідними смаку найвишуканішого гурмана! Середньоранній сорт. Кущ потужний, висотою 70-100 см. Плоди темно-фіолетові, блискучі, практично ідеально округлої форми, вагою 250 г. М'якуш білий, ніжний, без гіркоти. Вирощують розсадним способом, висіваючи насіння наприкінці лютого-березні з подальшим пікіруванням. У відкритий грунт розсаду висаджують з добре розвиненою кореневою системою і 5-6 справжнім листям. Сорт має чудові смакові якості. Відмінно підійде для приготування різноманітних страв у домашній кулінарії /Садиба Центр/

Страна происхожденияF
Сортсреднеранний

Ціна на насіння баклажан Ронде де Валенс 0,3 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Топаз 3 мл : 20,50 грн

Ціна на насіння деревій (ахілея) звичайний Вишнева Королева 0,2 г : 11,00 грн

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння баклажан Ронде де Валенс 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, найкращі насіння салату для вас.