Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавун АУ Продюсер 1 г

Високоврожайний, солодкий, смачний, стійкий до захворювань! Покращений сорт кавуна типу Кримсон Світ. Термін дозрівання - 75-85 днів. Рослина формує плоди овальної форми, вагою 8-12 кг, з яскраво-червоним м"якушем, з високими смаковими якостями та збільшеним вмістом цукру (більше 12 %). Сорт стійкий до фузаріозного в"янення, несправжньої борошистої роси, стебельним гнилям та антракнозу (раса 1,2). Стійкість до хвороб робить цей сорт одним із найбільш врожайних. Добре зберігається та транспортується. Для отримання більш ранньої продукції рекомендовано використовувати агротканину. Споживають у свіжому вигляді.

Страна происхожденияI
Сортсредний

Ціна на насіння кавун АУ Продюсер 1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид ФітоХелп 15 мл + Прилипач 8 мл : 21,00 грн

Ціна на насіння Гайлардія Великоквиткова Суміш 0,3 г : 6,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавун АУ Продюсер 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, відмінна газонна трава для вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною.