Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавун Крісбі F1 10 нас

Ранній, стабільний врожай, висока стійкість до засухи, чудовий смак та висока транспортабельність! Дуже ранній гібрид арбузу типу Кримсон Світ, з періодом вегетації 58-62 дні. Плоди округлої форми, в смужку, середньою вагою 7-10 кг, шкірка середньої товщини, мають відмінну транспортабельність. М"якуш ярко-червона, хрустка, солодка, ніжної структури. Насіння маленьке, коричньового коліру. Рослина середної сили росту, високо продуктивна. Гібрид пристосован для вирощування, як у відкритому грунті, так і під тимчасовим плівковим укриттям. Дає стабильний врожай навідь при посушливих умовах. Стійкий до фузаріозу. Основні властивості: суперраннє достигання, транспортабельність, продуктивність, високі смакові якості /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортранний

Ціна на насіння кавун Крісбі F1 10 нас : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Фунгіцид Медян Екстра 20 мл : 25,00 грн

Ціна на насіння настурція Велика Махрова Суміш Везувій 2 г : 13,50 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавун Крісбі F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити насіння чагарників та дерев, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, тут просто купити насіння амаранту в Харкові.