Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавун Бархан F1 10 нас

Міцний, сильний гібрид зі стабільним зав"язування плодів та чудовими смаковими якостями! Середньоранній (63-65 днів від висадки розсади) універсальний гібрид - призначений для вирощування, як у дуже ранні строки під укриттям, так і для прямого висіву влітку (велике насіння - міцні сходи). Рослина міцна, з чудовою силою росту,  має гарний листовий апарат, який відмінно захищає плоди від сонячних опіків. Плоди овально-округлі, однорідні, середньою вагою 8-11 кг. М"якуш ярко-червоний, хрусткий, безволоконний. Плоди відрізняються чудовою транспортабельністю та лежкістю, тривалий час зберігають товарні та смакові якості /Агропак/

Страна происхожденияNL
Сортсреднеранний

Ціна на насіння кавун Бархан F1 10 нас : 29,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на біофунгіцид Фітоцид 15 мл + Прилипач 8 мл : 18,50 грн

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Рубіна 50 нас : 12,00 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавун Бархан F1 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, купити насіння суниці та гарбуза, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, допоможемо купити інсектициди та Києві.