Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кавун Лівія F1 5 нас

Дуже ранній, високоврожайний, з підвищеним вмістом цукрів та стійкістю до стресів! Ранньостиглий (62-65 днів) гібрид типу Кримсон Світ французської селекції. Відрізняється високою продуктивністю та ідеальним за смаком та кольором м"якушем. Плоди дуже вирівняні за формою та розміром, середньою вагою 10-12 кг. Шкірка яскрава, з чергування світлих та темно-зелених смужок. Рослина має міцний листовий апарат, що служить відмінним укриттям плодів від сонячних опіків. М"якуш насиченого червоного кольору, хрусткий, ароматний, солодкий, без волокон та порожнеч. Відмінні смакові якості, високий вміст цукрів. Гібрид адаптован до стресів та невибагливий до умов вирощування. Добре зберігається та транспортується /Садиба Центр/

Страна происхожденияF
Сортранний

Ціна на насіння кавун Лівія F1 5 нас : 29,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на інсектицид Прованто (Конфідор) Максі 1 г : 17,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Аполлонія суміш 0,3 г : 6,50 грн

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кавун Лівія F1 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., допоможемо купити інсектициди та Києві, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.