Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння арахіс Іспанський 344 5 нас

Сорт арахісу з крупними, маслянистими плодами, відмінних смакових якостей! Тепло- та вологолюбна рослина сімейства бобових, що потребує родючих грунтів. Цвітіння довготривале - з червня і до пізної осені. Рослина міцна, висотою 30-35 см, формує до 50 шт. бобів, які містять від 2-х до 6-ти плодів - земляних горіхів. З однієї рослини можна зібрати до 300-500 г горішків. Збор врожаю - вересень-жовтень. Рослина добре реагує на помірні поливи, регулярні підживлення та підгортання 2-3 рази за сезон. Вирощують у відкритому грунті, також можна вирощувати в якости кімнатної культури. Плоди арахісу містять до 50 % олії, 35 % білків, а також крохмаль, цукор, вітаміни В, Е і D, фолієвую кислоту, біотин, глютеніни. Фолієвая кислота, що міститься в плодах арахісу, сприяє відновленню клітин. Арахіс містить антиоксиданти і є одним із ефективних засобів профілактики сердцево-судинних захворювать, Не містить холестерину. Арахіс дуже корисний для нормального функціонування нервової системи, сердця та інших внутрішніх органів, сприяє поліпшенню пам"яті.

Страна происхожденияPL
Сортранний

Ціна на насіння арахіс Іспанський 344 5 нас : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Інсекто-Акаріцид Актеллік 6 мл : 35,00 грн

Ціна на насіння інші квіти Гомфрена Полуничне Поле 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння арахіс Іспанський 344 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння чагарників та дерев, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, відмінна газонна трава для вас.