Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Фунгіцид Ревус Топ 6 мл

Ревус Топ - комбінований високоефективний фунгіцид для захисту томатів та картоплі від фітофторозу та альтернаріозу. Робочий розчин: вміст пакету розчинити у 5 л води на 1 сотку. Першу обробку проводять як профілактику або на початковій стадії захворювання. Наступні обробки – через 7-12 днів. Максимальна кількість обробок – три. Терміни очікування після обробки – 14 днів. Робочий розчин готують перед застосуванням. Належить до третього класу токсичності (малотоксічний).


Страна происхожденияD

Ціна на Фунгіцид Ревус Топ 6 мл : 40,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Кущовий Червона Хурма 25 нас : 6,00 грн

Ціна на насіння астра Китайська Півоноподібна Серце Франції 0,3 г : 8,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити Фунгіцид Ревус Топ 6 мл з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.