Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння еустома Гібридна Ехо Лавандова 5 нас

Надзвичайно красива, розкішна серія еустоми з великими, махровими квітками! Розкішна і дуже ніжна однорічна рослина із сімейства Горечавкові. Стебла висотою до 70 см, сильні, міцні, здатні витримати великі, щільні, махрові квіти. Вишукані відтінки та 100% махровість зробила цю серію фаворитом на ринку зрізувальних лізіантусів. Досить великі (5-6 см) лавандові квітки, у пору цвітіння схожі на напіввідкриті бутони троянди, з атласними, спіралеподібно розташованими пелюстками. Віддає перевагу сонячним місцям, окультуреному грунту, регулярним поливам і обприскуванням. Для отримання квітучих рослин у липні — серпні посіви виробляють наприкінці лютого — на початку березня. Насіння дрібне, його не присипають, залишаючи на поверхні субстрату, зволожують з розпилювача і накривають склом. Сходи з'являються через 10-15 днів за температури +20-21оС. Необхідне світло. Сіянці пікірують у стадії 2-3-х справжніх листків в окремі горщики. У ґрунт висаджують, коли мине загроза заморозків. Використовують для прикраси клумб, рабаток, бордюрів та зрізання /Гавриш/

Страна происхожденияЯпония

Ціна на насіння еустома Гібридна Ехо Лавандова 5 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння бобові квасоля спаржева кущова Ява 15 г : 20,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння еустома Гібридна Ехо Лавандова 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, якісні насіння селери та редьки.