Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння еустома Гібридна Маріачі Рожева 10 нас

Надзвичайно розкішна та елегантна серія гібридної еустоми Маріачі безсумнівно стане прикрасою та фавориткою Вашого саду! Неймовірно красива і дуже ніжна однорічна рослина. Стебла висотою 90-100 см, сильні, міцні, здатні витримати великі супермахрові, рожевого забарвлення квітки, схожі на трояндочки. Віддає перевагу сонячним місцям, окультуреному грунту, регулярним поливам і обприскуванням. Для отримання квітучих рослин у липні-серпні посіви виробляють наприкінці лютого-початку березня. Насіння дрібне, його не присипають, залишаючи на поверхні субстрату, зволожують з розпилювача і накривають склом або плівкою. Сходи з'являються через 10-15 днів за температури +21-24 градуси. Сіянцям  необхідне підсвічування. Рослини пікірують у стадії 2-3-х справжніх листків в окремі ємності. У ґрунт розсаду висаджують навесні, після проходження загрози заморозків. Використовують для прикраси клумб, робітників, бордюрів. Чудова у зрізанні  /Саката/

Страна происхожденияЯпония

Ціна на насіння еустома Гібридна Маріачі Рожева 10 нас : 39,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння цибуля Ріпчаста Червона Веселка 1 г : 10,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сірка гранульована S 500 г : 50,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння еустома Гібридна Маріачі Рожева 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, якісні насіння селери та редьки.