Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння ешольція Каліфорнійська Балерина суміш 0,5 г

Ніжна, високодекоративна рослина з численними яскравими квітками та тривалим цвітінням! Красива, однорічна рослина з ніжним, ажурним листям і великими, яскравими, махровими квітками помаранчевого та червоного забарвлення, діаметром 6-7 см. Рослина заввишки 30-50 см,  холодо- і посухостійке, віддає перевагу легким дренованим грунтам і помірному поливу. Чудовий сорт для клумб, квітучих газонів, балконів, терас, кам'янистих гірок. Виблискуючі шовковисті пелюстки квіток створюють враження ніжного килима. Рясно і довго цвіте - до заморозків.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння ешольція Каліфорнійська Балерина суміш 0,5 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння кріп Тетра г : 8,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон Антистрес для овочів та фруктів NPK+Mg (15.5.30+2) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння ешольція Каліфорнійська Балерина суміш 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.