Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння ешольція Каліфорнійська Король Кармінний 0,5 г

Висока декоративність і рясне цвітіння до самих заморозків! Багаторічна, трав'яниста рослина, вирощується як однорічна. Утворює гіллясті, компактні кущики, висотою 25-35 см. Стебла прямі, тонкі, з численними сіро-зеленими пагонами. Квітки яскраві, поодинокі, чашоподібної форми, 5-8 см у діаметрі, кармінного, дуже гарного рожево-жовтого кольору, відкриваються лише у сонячні дні. Рослини світло- та теплолюбні, проте можуть переносити заморозки до -4-5 градусів. Цвітіння тривале – з червня до жовтня. Використовують для клумб, рабаток, мавританських газонів, на кам'янистих гірках та балконах. Добре стоять у зрізанні.

Страна происхожденияD
Сортоднолетнее

Ціна на насіння ешольція Каліфорнійська Король Кармінний 0,5 г : 4,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Форте Маре F1 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор початок вегетації (NPK 30.10.10) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння ешольція Каліфорнійська Король Кармінний 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.