Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння ешольція Сливове Вино 0,2 г

Чудові пурпурно-фіолетові квітки з незвичайною фактурою пелюсток будуть прикрашати Ваш сад до самих заморозків! Невибаглива приваблива рослина з сімейства Макові заввишки до 35 см, з сріблясто-зеленим ажурним листям і пурпурно-фіолетовими квітками (4-5 см у діаметрі) на тонких квітконосах. Цвітіння рясне, починається в першій половині липня і продовжується до заморозків. Світлолюбна, посухостійка, холодостійка. Віддає перевагу сухим сонячним місцям, не переносить надлишку вологи. Вирощують прямим посівом у ґрунт наприкінці квітня - на початку травня або в жовтні. Сходи з'являються через 10-14 днів, їх проріджують на відстані 20 см. Використовується для посадки на клумбах, в рабатках, бордюрах та групах, а також у контейнери та вази.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння ешольція Сливове Вино 0,2 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння бобові квасоля Спаржева Кущова Патіон 20 нас : 10,00 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння ешольція Сливове Вино 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, купити насіння овочів будь-яких видів, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, найкращі насіння салату для вас, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.