Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння вербена Гібридна Скарлет 0,2 г

Популярна, рясно квітуча рослина, чудово виглядає з іншими низькорослими однорічниками! Однорічна, низькоросла, компактна рослина, висотою 25-30 см з прямостоячими або стелиться сильногіллястими стеблами. Стебла та листя опушені. Суцвіття складні, складаються з 30-50 дрібних квіток, зібраних у щитки, діаметром 5-7 см. Квітки мають легкий, приємний аромат і зачаровують яскравим, бордово-червоним кольором із контрастною білою серединкою. Рослина холодостійка, світлолюбна, посухостійка. Цвітіння рясне і тривале - з червня до заморозків. Застосовують для оформлення бордюрів, кам'янистих гірок, прикраси квітників та рабаток, для озеленення балконів. Добре поєднується з чорнобривцями, петунню та цинерарію.

Страна происхожденияD
Сортоднолетнее

Ціна на насіння вербена Гібридна Скарлет 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння кабачок Цукіні Аеронавт 2 г : 8,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння вербена Гібридна Скарлет 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, мінеральні добрива за акційною ціною, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, допоможемо купити інсектициди та Києві.