Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння вербена Гібридна Спаркл 0,1 г

Чудова, рясно квітуча рослина для прикраси клумб, балконних ящиків, садових ваз та вазонів! Однорічна компактна рослина, висотою від 20 до 40 см. Квітки правильної форми, діаметром 1-2 см, ароматні, зібрані в зонтикоподібні суцвіття яскраво-червоного кольору з білим вічком. Цвіте рясно з червня до листопада. Використовують для прикраси квітників, балконів, клумб, рабаток, а також на зріз та оформлення квіткових композицій. Насіння на розсаду висівають у березні, сходи з'являються через 10-20 днів. Розсаду висаджують у відкритий грунт наприкінці травня на відстані 30 см. Рослина холодостійка, віддає перевагу сонячним, відкритим місцям. Добре переносить пересадку у будь-якому віці.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння вербена Гібридна Спаркл 0,1 г : 7,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння петрушка истова Гігантела 20 г : 18,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння вербена Гібридна Спаркл 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.