Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння вербена Великоквіткова Абрикосова 0,1 г

Тонкий, ніжний аромат, яскраві, пишні суцвіття! Однорічна трав'яниста рослина заввишки 30 см. Суцвіття зонтикоподібні, щільні, 5- 6 см у діаметрі. Квіти великі, до 2,5 см в діаметрі, ніжно-абрикосового кольору, гвоздикоподібної форми з тонким приємним ароматом. Широко використовують для клумб, рабаток, квітників та бордюрів. Насіння на розсаду висівають наприкінці лютого. Сходи з'являються через 10-20 днів. У відкритий ґрунт розсаду висаджують наприкінці травня. Рослина світлолюбна і досить холодостійка. Віддає перевагу відкритим сонячним місцям. Для продовження цвітіння зів'ялі суцвіття видаляють. Полив помірний, не переносить перезволоження.

В 1 грамі міститься 400 насінин

Страна происхожденияNL
Сортоднолетние

Ціна на насіння вербена Великоквіткова Абрикосова 0,1 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Американський Ребристий 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на біорегулятор росту розсади Атлет 1,5 мл : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння вербена Великоквіткова Абрикосова 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, замовити насіння чагарників та дерев, найкращі насіння салату для вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..