Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння волошка Мускатний Королівська суміш 0,5 г

Ніжний, приємний аромат і чарівні махрові суцвіття! Однорічна, невибаглива рослина, висотою 65-80 см, з приємною, тонкою запахом. Хороший медонос. Суцвіття великі, 6-7 см у діаметрі, витончені, за рахунок глибоко вирізаних країв віночка, забарвлення різноманітне - білого, жовтого, рожевого та бузкового кольорів. Насіння висівають на розсаду в березні, висаджують у відкритий ґрунт – у травні. Цвітіння пишне – з червня до пізньої осені. Використовують на кам'янистих гірках, рабатках, групових посадках, газонах та на зріз. Зрізані квіти довго зберігають свіжість.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння волошка Мускатний Королівська суміш 0,5 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння петрушка Листова Карнавал 20 г : 18,00 грн

Ціна на біостимулятор розвитку кореневої системи Радіфарм 25 г : 69,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння волошка Мускатний Королівська суміш 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, доставимо поштою насіння тютюну курильного, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.