Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння волошка Підбілений Багаторічний Рожевий 0,5 г

Улюблений багатьма красиво і довго квітучий багаторічник! на довгих квітконосах, 4-5 см у діаметрі. Рослина світлолюбна, невимоглива до ґрунтів, щодо засухо- та холодостійка. Не виносить пересадки та застоювання води. Насіння у відкритий ґрунт висівають наприкінці квітня – на початку травня. Цвіте рясно та тривало – з липня і до перших заморозків. Використовують на клумбах, бордюрах, міксбордерах, групових посадках на газонах, а також для букетних композицій. У букетах довго зберігає свіжість.

Страна происхожденияD
Сортмноголетнее

Ціна на насіння волошка Підбілений Багаторічний Рожевий 0,5 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння огірок Анзор F1 10 нас : 28,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння волошка Підбілений Багаторічний Рожевий 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.