Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Декоративний Фаберже 5 нас

Чудова рослина для вертикального озеленення та прикраси інтер'єру! Оригінальна суміш декоративних сортів з мініатюрними плодами химерних забарвлень і форм, з гладкою і бугристою шкіркою різноманітних  яскравих забарвлень - білого, зеленого, помаранчевого, в цятку, смужку і з вузьчатим орнаментом. Суміш призначена для вертикального озеленення відпочинкових зон, зимових інтер'єрних композицій. Рослини тепло- і світлолюбні, віддають перевагу родючому, пухкому грунту.

Страна происхожденияRU
Сортранний

Ціна на насіння гарбуз Декоративний Фаберже 5 нас : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Волове Серце Жовте 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Суперфосфат P2O2:N (16:2) 1 кг : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Декоративний Фаберже 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, ефективний садовий вар для вас, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, відмінна газонна трава для вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.