Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гарбуз Декоративний Турецький Тюрбан 0,5 г

Добре прикрасить Ваш сад і незамінна при створенні флористичних композицій! Турецький Тюрбан - рослина з великими квітками-дзвіночками жовтого кольору і декоративним різьбленим листям, довжиною до 6 см. Плоди невеликі, різнокольорові, формою нагадують чалму або тюрбан. Рослина швидко зростає, добре реагує на органічні добрива. Вирощують розсадним та безрозсадним способом. Віддає перевагу сонячним ділянкам і легким, добре дренованим грунтам. Висаджують біля опори для створення живої огорожі. Використовують для декорування інтер'єрів та створення різноманітних флористичних композицій. Після збирання плодів їх зберігають у приміщеннях, куди не потрапляють прямі сонячні промені.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння гарбуз Декоративний Турецький Тюрбан 0,5 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння ріпа Золота Куля 3 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Нітроамофоска (Азофоска) NPK (16:16:16) 1 кг : 85,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гарбуз Декоративний Турецький Тюрбан 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння капусти всіх видів, купити насіння суниці та гарбуза, найкращі насіння салату для вас, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті.