Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння сальвія Блискуча Пурпурно-Фіолетова 0,2 г

Чудово виглядає в садових міксбордерах - ідеально поєднується з багатьма садовими однорічниками! Однорічна рослина, висотою 25-30 см. Втечі потужні, чотиригранні, світло-зеленого кольору. Кущики пірамідальної форми, компактні, густооблистяні. Квітки подовжено-витягнутої форми, великі, розміщуються по 2-6 шт., Зібрані в кистеподібні суцвіття довжиною 15-25 см, пурпурно-фіолетового кольору. Цвітіння рясне і тривале - з червня до заморозків. Рослина світло-і теплолюбна. Добре переносить пересадку. Використовується на клумбах, рабатках, садових вазах, контейнерах. Прекрасно поєднується з цинерарією, лобулярією, лев'ячою зівою та лобелією.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння сальвія Блискуча Пурпурно-Фіолетова 0,2 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння огірок Аладін F1 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро Люкс (NPK 20.20.20) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння сальвія Блискуча Пурпурно-Фіолетова 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, замовити насіння чагарників та дерев, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.