Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння сальвія Блискуча Редді суміш 20 нас

Компактний сорт з великими, яскравими суцвіттями та рясним, тривалим цвітінням! Низкорослий сорт сальвії яскравої кольорової гами - від білого до червоного та фіолетового. Формує компактні кущики, з численним яскраво-зеленим листям. Висота рослин у саду 20-25 см, у вазонах - 10-15 см, ширина 20-25 см. Квіти зібрані у великі суцвіття довжиною 15-20 см. Насіння на розсаду висівають у лютий по березень, сходи з'являються на 10-15 день. . Для одержання міцної розсади сіянці пікірують. У відкритий грунт розсаду висаджують на початку червня, на відстані 20 см. При вирощуванні рослина залишається компактною, не витягується, а розростається тільки в ширину. Цвітіння рясне - з червня до заморозків. Віддає перевагу сонячним місцям, але може зростати і в півтіні. Використовують для посадки на клумбах, газонах, бордюрах, рабатках та балконних ящиках.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння сальвія Блискуча Редді суміш 20 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння морква Франсіс 2 г : 9,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для вічнозелених та хвойних рослин NPK (28.14.14) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння сальвія Блискуча Редді суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння гарбуза та інших баштанних, ефективний садовий вар для вас, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння чагарників та дерев.