Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння ромашка Садова Принцеса 0,2 г

Чудова садова рослина, ідеально підходить для зрізання! Популярна садова, зимостійка, багаторічна рослина - на одному місці росте 3-4 року. Висота рослини 70-80 см. Квітки великі з білими широкими пелюстками та жовтою серединкою. Цвітіння рясне та тривале. Розмножується насінням та розподілом куща. Використовують для групових посадок у квітниках, робітках, газонах, а також для зрізання на букети.

Ціна на насіння ромашка Садова Принцеса 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння перець Гострий Черрі Фаєр F1 8 нас : 28,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фертімікс-Преміум для петуній NPK (12.12.36) + мікроелементи 15 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння ромашка Садова Принцеса 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, замовити насіння чагарників та дерев, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..