Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти Долихос Рубінові Іскри 4 нас

Високо декоративна рослина, ідеально підходить для вертикального озеленення! Ефектна однорічна ліана з великим серцеподібним листям. Використовується для вертикального озеленення будинків, альтанок, балконів, парканів, пергол, створення живоплотів. Потребує опори та підв'язки. Рослина потужна, понад 3 м заввишки. Декоративні метеликові квітки рубіного кольору зібрані в пензлі довжиною до 20 см, які розміщуються на високих квітконосах. Боби темно-бордові, глянсові, також дуже декоративні. Цвітіння рясне і тривале - з середини літа і до заморозків. Віддає перевагу сонячним ділянкам, родючим грунтам і регулярним поливам.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння інші квіти Долихос Рубінові Іскри 4 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння перець Солодкий Прокрафт F1 8 нас : 35,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор цвітіння та бутонізація (NPK 10.54.10) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Долихос Рубінові Іскри 4 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, купити насіння овочів будь-яких видів, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.