Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти Долихос Фіолетові Гірлянди 4 нас

Високо декоративна рослина, ідеально підходить для вертикального озеленення! Невибагливий, швидкозростаючий, кучерявий однорічник. Використовується для вертикального озеленення будинків, альтанок, балконів, парканів, пергол, створення живоплотів. Потребує опори та підв'язки. Рослина потужна, понад 3 м заввишки. Листя трилопатеве, з пурпуровим відтінком, квітки метеликові, яскраво-фіолетові, зібрані в пензлі довжиною 30 см, мають ніжний, тонкий аромат. Насіння дуже декоративне: має форму бобів, довжиною 10-11 см, зеленого та фіолетового кольору.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння інші квіти Долихос Фіолетові Гірлянди 4 нас : 34,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Чайка 0,25 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для цитрусових культур (NPK 14.16.18) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Долихос Фіолетові Гірлянди 4 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння овочів будь-яких видів, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас..