Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти Арктотис Капучіно суміш 0,15 г

Дуже красива рослина з яскравими, різнокольоровими квітками-ромашками вигідно прикрасить будь-який куточок саду! Чарівна рослина з великими квітами, що закриваються надвечір. Квітки великі, діаметром до 10 см, формою нагадують ромашки, різнобарвних яскравих забарвлень, чудово виглядають на тлі сріблясто-зеленого листя. Темна серединка кожної квітки ефектно виділяється на блискучому атласному тлі барвистих пелюсток – білих, помаранчевих, фіолетових, жовтих, червоних. Віддає перевагу легким, поживним, вапнованим грунтам. Рослина вимоглива до тепла та світла.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння інші квіти Арктотис Капучіно суміш 0,15 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння баклажан Лейре F1 10 нас : 45,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Арктотис Капучіно суміш 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, найкращі насіння салату для вас, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.