Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти Азаріна (Маурандія) Лазаюча суміш 5 нас

Дуже красива, ніжна кучерява рослина - ідеальна прикраса саду! Стебло гнучкий, розгалужене, що досягає висоти 2-2,5 м. Листя бархатисте, темно-зелене, непоминающее листя плюща. Квітки трубчасті, лійчасті, різноманітного забарвлення: білі, сині, рожеві, фіолетові, лілові. При вирощуванні розсади посіви проводять у лютому-квітні в горщики по 3-4 насінини. Насіння злегка вдавлюють у ґрунт, не присипаючи землею. Посадкову ємність накривають склом і ставлять у освітлене місце. При температурі ґрунту +10-20 °C сходи з'являються на 14-21 день. Розсаду у відкритий ґрунт висаджують наприкінці травня. Використовують для прикрашання балконів, декорування альтанок, огорож, стін та як ґрунтопокривну рослину для озеленення альпійських гірок, рокаріїв та клумб.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння інші квіти Азаріна (Маурандія) Лазаюча суміш 5 нас : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Брусниця 10 г : 6,00 грн

Ціна на органічне добриво-стимулятор Гумі Голд Фульво 5 г : 6,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Азаріна (Маурандія) Лазаюча суміш 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, замовити насіння чагарників та дерев, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, купити насіння суниці та гарбуза, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас.