Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти Фізостегія Віргінська Біла 0,1 г

Ця рідкісна рослина, поряд з іншими високорослими багаторічниками, стане центром Вашої квіткової композиції! Багаторічна рослина висотою 70-80 см. Суцвіття колосоподібні, білого кольору. Цвіте у липні-серпні. Рослина зимостійка – зимує без укриття. Насіння висівають у відкритий ґрунт навесні або під зиму в півтіні. Рослина світло-і теплолюбна. Віддає перевагу пухким, але не надто легким грунтам, потребує частих поливів. Обрізання рослини не можна робити надто низькою, т.к. це може негативно зашкодити його зимівлі. Повна декоративність досягає на другий-третій рік.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння інші квіти Фізостегія Віргінська Біла 0,1 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння шпинат Сігма Ліф Озимий 20 г : 18,00 грн

Ціна на водорозчинне добрива Хелатин Калій (77%) 50 мл : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Фізостегія Віргінська Біла 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити та купити насіння глоксинії у Києві, швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, замовити насіння чагарників та дерев, якісні насіння селери та редьки.