Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння інші квіти Бусенник Декоративний 1 г

Любителям всього екзотичного та незвичайного! Ця незвичайна, містична, декоративна та лікарська рослина відрізняється численними оригінальними колосоподібними суцвіттями з кулястими глянцевими плодами-намистинками, з яких можна зробити справжні намиста, бласлети та інші прикраси. Екзотично виглядає в садах і парках, у змішаних квітниках, використовується також як бордюрна рослина. Тепло- та світлолюбне, чудово росте на добре дренованих ґрунтах, чуйно на підживлення та поливи.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння інші квіти Бусенник Декоративний 1 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння петрушка Балконна 3 г : 6,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння інші квіти Бусенник Декоративний 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, допоможемо купити інсектициди та Києві, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, купити насіння капусти всіх видів, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного.