Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Супермахрова Туман Орхідеї 5 нас

Розкішна, супермахрова, купноквіткова серія з дуже раннім і рясним цвітінням! Розкішна однорічна рослина з високою стійкістю до несприятливих погодних умов. Ця гібридна форма петунії має об'ємний компактний і гіллястий кущик заввишки 25-35 см і діаметром 25-30 см. Листя невелике, акуратне. Квітки рожеві з білими плямами, дуже великі, до 10-13 см у діаметрі, схожі на квітки орхідеї, із міцною фактурою, не страждають під час дощів. Посів проводять із лютого до березня. При зимовому посіві сходам необхідне підсвічування. Сходи з'являються через 7-12 днів. На постійне місце висаджують, коли мине небезпека заморозків. Цвіте із кінця травня весь сезон. Світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. Прикрасить контейнери, вазони, балкони, підвіконня, рабатки, бордюри.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння петунія Гібридна Супермахрова Туман Орхідеї 5 нас : 25,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння огірок Вірні Друзі F1 10 нас : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для томатів, перцю та баклажанів (NPK 25.15.15) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Супермахрова Туман Орхідеї 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, купити насіння овочів будь-яких видів, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, відмінна газонна трава для вас, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою.