Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Браво Біла 20 нас

Раннє, рясне та тривале цвітіння, компактність, несприйнятливість до тривалості світлового дня! Серія петуній Браво - це ранньоквітучий гібрид петуній. Рослина висотою 20-30 см, формує компактний кущик діаметром 30-35 см, який чудово кущиться, не втрачаючи при цьому своєї форми і, на відміну від інших видів петуній, практично не переростає в саду. Квіти білого кольору, великі, досягають 8-10 см у діаметрі. Серія Браво однорідна за часом цвітіння практично не сприйнятлива до тривалості світлового дня. Цвітіння рясно до самих заморозків. Посів проводять наприкінці лютого – березні. Насіння рівномірно розподіляють по поверхні вологої землі та накривають склом або плівкою. Сходи з'являються через 7-12 днів. Пікірування проводять у фазі двох справжніх листків. Розсаду висаджують на постійне місце після обігу загрози заморозків. Широко використовують для оформлення клумб, рабаток, балконних ящиків та вазонів. Ідеальна серія для ринкового продажу.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння петунія Гібридна Браво Біла 20 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння редис Масляний Гігант 3 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Фертімікс-Фоліар для полуниці та ягідних культур з прилипачем NPK (15.5.30) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Браво Біла 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, мінеральні добрива за акційною ціною, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.