Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння Петуння Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродіта Лососева 10 нас

Сліпуча за красою серія великоквіткової бахромчастої петунії! Приваблива гібридна серія бахромчастих петуній для майстерного оформлення балконів, садових ваз, створення акцентних груп у квітниках та низькорослих бордюрах. Рослина утворює кулястий кущ заввишки 40 см з акуратним листям. Великі, 8-10 см у діаметрі, лососеві квіти по краю прикрашають елегантні хвилясті рюші. Цвіте з травня до вересня. Посів насіння виробляють із лютого до березня. При зимовому посіві сходам необхідне підсвічування. Сходи з'являються через 7-12 днів. На постійне місце висаджують коли мине загроза заморозків. Світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. Відмінний гідрид для професійного вирощування на продаж.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння Петуння Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродіта Лососева 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння кабачок Ріка F1 5 нас : 19,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат-Супер 100 г : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Петуння Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродіта Лососева 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу.