Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродита Рожева 10 нас

Сліпуча за красою серія великоквіткової бахромчастої петунії! Приваблива гібридна серія бахромчастих петуній для майстерного оформлення балконів, садових ваз, створення акцентних груп у квітниках та низькорослих бордюрах. Рослина утворює кулястий кущ заввишки 40 см з акуратним листям. Великі, 8-10 см у діаметрі, рожеві квіти краєм прикрашають елегантні хвилясті рюші. Цвіте з травня до вересня. Посів насіння виробляють із лютого до березня. При зимовому посіві сходам необхідне підсвічування. Сходи з'являються через 7-12 днів. На постійне місце висаджують коли мине загроза заморозків. Світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. Відмінний гідрид для професійного вирощування на продаж.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродита Рожева 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння кавун Бархан F1 10 нас : 29,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Скоттс Еверіс для кактусів NPK (6.18.36) + MgO 5 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродита Рожева 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.