Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петуня Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродіта Біла 10 нас

Сліпуча за красою серія великоквіткової бахромчастої петунії! Приваблива гібридна серія бахромчастих петуній для майстерного оформлення балконів, садових ваз, створення акцентних груп у квітниках та низькорослих бордюрах. Рослина утворює кулястий кущ заввишки 40 см з акуратним листям. Великі, 8-10 см у діаметрі, білі квіти по краю прикрашають елегантні хвилясті рюші. Цвіте з травня до вересня. Посів насіння виробляють із лютого до березня. При зимовому посіві сходам необхідне підсвічування. Сходи з'являються через 7-12 днів. На постійне місце висаджують коли мине загроза заморозків. Світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. Відмінний гідрид для професійного вирощування на продаж.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петуня Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродіта Біла 10 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння Мікрозелень Сочевиця 10 г : 20,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро Люкс (NPK 20.20.20) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петуня Гібридна Бахромчаста Крупноквіткова Афродіта Біла 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, відмінна газонна трава для вас, купити насіння овочів будь-яких видів, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем.