Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Мультифлора Міраж Жовта 20 нас

Прекрасна серія петуній для створення чудових по красі квіткових композицій! Петунія серії Мультифлора формує компактний кущ заввишки 25-30 см з великою кількістю кольорів ніжного жовтого кольору, 6-7 см у діаметрі. Багатоквіткова, рясно квітуча серія. Вирощують розсадним способом. Посів насіння проводять у березні, сходи з'являються через 7-12 днів. На постійне місце висаджують, коли мине небезпека заморозків. Рослина світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. віте рясно і тривало - до самих заморозків. Використовують для одиночних та групових посадок на клумбах, рабатках, бордюрах, збірних квітниках, а також для оформлення балконів, веранд та садових ваз.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння петунія Гібридна Мультифлора Міраж Жовта 20 нас : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння огірок Беттіна F1 10 нас : 34,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Мультифлора Міраж Жовта 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, ефективний садовий вар для вас, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., Ви можете замовити насіння бегонії та Києві.