Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Кольорові Мережива суміш 20 нас

Ця яскрава петунія чудово виглядатиме в саду та вазоні! Петунія двокольорова “Кольорові мережива F1” – це рання петунія яскравих забарвлень з білим обідком по краю квітки. Квітки великі, діаметром 5,5-6,5 см, різних кольорів з хвилястим білим кантом віночка. Цвітіння пишне на компактному кущі. Рослини компактні 30-35 см із чудовим розгалуженням від основи, з дуже пишним цвітінням. Насіння-драже у мікропробірці. Насіння на розсаду висівають поверхнево, не зашпаровуючи в грунт, зверху накривають плівкою або склом. Сходи при температурі +24-26 градусів з'являються через 4-6 днів. У момент проростання насіння необхідно стежити за вологістю ґрунту. Після проростання плівку знімають та знижують температуру до +17-18 градусів. Сіянці пікірують у фазі 2-3 справжніх листків. У відкритий ґрунт розсаду висаджують після проходження загрози заморозків на відстані 15-20 см один від одного. Для продовження цвітіння квітки, що відцвіли, видаляють. Чуйна на регулярні підживлення та поливи.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння петунія Гібридна Кольорові Мережива суміш 20 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння петрушка Листова Гігант де Італія 20 г : 40,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та подолання стресових факторів Мегафол 25 г : 33,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Кольорові Мережива суміш 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

мінеральні добрива за акційною ціною, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, допоможемо купити інсектициди та Києві, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.