Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Пурпурна Зірка 20 нас

Чудовий каскад пурпурово-білих квіток нікого не залишить байдужим!“Лавина F1” – це популярна серія гібридних ампельних петуній. Молоді рослини прямостоячі. Пагони, виростаючи, звисають і утворюють справжню лавину з великих червоно-білих квіток.  За щедрі підгодівлі вони винагородять Вас морем квіток діаметром 7-9 см. Однак для того, щоб показати всю свою пишність, цим петуніям необхідно сонце. Насіння-драже у мікропробірці. Насіння на розсаду висівають поверхнево, не зашпаровуючи в грунт, зверху накривають плівкою або склом. Сходи при температурі +24-26 градусів з'являються через 4-6 днів. У момент проростання насіння необхідно стежити за вологістю ґрунту. Після проростання плівку знімають та знижують температуру до +17-18 градусів. Сіянці пікірують у фазі 2-3 справжніх листків. У відкритий ґрунт розсаду висаджують після проходження загрози заморозків на відстані 15-20 см один від одного. Для продовження цвітіння квітки, що відцвіли, видаляють. Чуйна на регулярні підживлення та поливи. Ідеальна рослина для вазонів, садових ваз, балконних ящиків, клумб та рабаток.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Пурпурна Зірка 20 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння огірок Аладін F1 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для пальм (NPK 19.19.13) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Пурпурна Зірка 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння огірків та насіння моркви з доставкою, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб.