Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння насіння петунія Гібридна Махрова Багатоквіткова Бонанза суміш 5 нас

Веселі махрові квіти підходять для прикраси клумб, рабаток, квітників, балконів, підвісних кашпо! Рослина формує кущик заввишки 25-30 см, діаметром 30-35 см. Квітки махрові, різноманітних яскравих, одно- та двоколірних забарвлень, діаметром 6-8 см. Цвітіння рясне та тривале - з травня по вересень. Насіння на розсаду висівають у лютому-березні в ємності з вологим ґрунтом, поверхнево, зверху накривають склом або плівкою. Сходи пікірують у стадії 2-3-х справжніх листочків. Розсаду у відкритий ґрунт висаджують у травні, після проходження загрози заморозків. Насіння гранульоване.

 


Страна происхожденияPL

Ціна на насіння насіння петунія Гібридна Махрова Багатоквіткова Бонанза суміш 5 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Чудо Ринку 0,2 г : 5,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для квітів та кімнатних рослин NPK (11.50.6) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння насіння петунія Гібридна Махрова Багатоквіткова Бонанза суміш 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.