Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Пікоті Фрост Вельвет 10 нас

Популярний і оригінальний вид великоквіткової низькорослої петунії! Висота рослини 25-30 см, з характерною, хвилеподібною, широкою, білою облямівкою. по краю лійкоподібної квітки, стійкого, фіолетового забарвлення. Квітка велика, діаметром 7-9 см. Широко використовують для оформлення квітників, патіо, садових ваз, балконів та лоджій. Насіння на розсаду висівають у лютому-березні в ємності з вологим ґрунтом, поверхнево, зверху накривають склом або плівкою. Сходи пікірують у стадії 2-3-х справжніх листків. Розсаду у відкритий ґрунт висаджують у травні, після проходження загрози заморозків. Цвітіння рясне і тривале - з червня до листопада. Насіння гранульоване.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Пікоті Фрост Вельвет 10 нас : 20,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Уно Россо F1 20 нас : 21,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Фосфат Сечовини N:P2O5 (18.44) 15 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Пікоті Фрост Вельвет 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, ефективний садовий вар для вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда.