Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Багатоквіткова Гібридна Фіолетова (серія Мамбо) 20 нас

Унікальний, багатоквітковий карликовий гібрид, підвид серії «Лімбо», який не вимагає використання хімічних регуляторів росту рослин! Рослина з прекрасним габітусом, який не витягується, та великими фіолетовими квітами, діаметром до 9 см. Гібрид стійкий до несприятливих погодних умов. Насіння висівають поверхнево, злегка вдавлюючи в ґрунт, з лютого по квітень у вологий ґрунт. Зверху посіви накривають склом чи плівкою. Необхідний температурний режим для проростання насіння. +10 – +15 градусів. Грунт повинен бути постійно вологим. Пікірування сіянців проводять у стадії 2-3-х справжніх листочків. Розсаду на постійне місце висаджують у травні. червні. Термін розсади перед висадкою у відкритий ґрунт має становити 3 місяці. Протягом цвітіння, з червня до заморозків, для того, щоб цвітіння було рясним і тривалим, необхідно видаляти квітки, що зав'яли. Підживлюють рослини комплексними мінеральними добривами, до складу яких входять мікроелементи. Насіння дражоване, що робить посадку зручною. Використовують для вирощування на клумбах, рабатках, бордюрах, квітниках, а також у вазонах та балконних ящиках.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння петунія Багатоквіткова Гібридна Фіолетова (серія Мамбо) 20 нас : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння пряні культури Базилік Чудова Зелень 1 г : 8,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи укорінювач Корневін (Агромікс) 5 г : 12,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Багатоквіткова Гібридна Фіолетова (серія Мамбо) 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, найкращі насіння салату для вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, купити насіння овочів будь-яких видів, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.