Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна крупноквіткова Пташине Молоко суміш 0,15 г

Надзвичайно ефектна рослина з квітками діаметром 7-12 см  різноманітного забарвлення! Цвітіння рясне та тривале. Рослина теплолюбна, потребує достатнього сонячного освітлення, вимоглива до поливу і підгодівлі. Посів проводять наприкінці лютого – березні. Насіння рівномірно розподіляють по поверхні вологої землі та накривають склом або плівкою. Сходи з'являються через 7-12 днів. Пікірування проводять у фазі двох справжніх листків. Розсаду висаджують на постійне місце після обігу загрози заморозків. Використовують для оформлення бордюрів, декоративних ваз та балконних композицій.

Ціна на насіння петунія Гібридна крупноквіткова Пташине Молоко суміш 0,15 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Вернісаж 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатин Картопля 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна крупноквіткова Пташине Молоко суміш 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння квітів з доставкою по Україні, купити насіння капусти всіх видів, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, ефективний садовий вар для вас, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, у нас можна купити протруйники у Києві.