Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Моя Королева суміш 0,1 г

Чудова, великоквіткова компактна петунія ефектно виглядатиме як у саду, так і на балконі! Однорічна компактна рослина заввишки 20-25 див. Квітки великі, до 10 см у діаметрі, різних забарвлень. Насіння на розсаду висівають на початку-середині березня, розсаду на постійне місце висаджують наприкінці травня. Цвіте з червня і до заморозків. Посів проводять наприкінці лютого – березні. Насіння рівномірно розподіляють по поверхні вологої землі та накривають склом або плівкою. Сходи з'являються через 7-12 днів. Пікірування проводять у фазі двох справжніх листків. Розсаду висаджують на постійне місце після обігу загрози заморозків. Прекрасно виглядає на клумбах, рабатках, квітниках, балконах та вазонах.

Ціна на насіння петунія Гібридна Моя Королева суміш 0,1 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Лимон Ліана 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Епін Максі (Агромікс) 2 мл : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Моя Королева суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння зелені ціна в Україні, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних.