Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння петунія Гібридна Грандіфлора Великоквіткова Містрал Біла 20 нас

Великі, білосніжні квітки цієї петунії заворожують та притягують погляд! Чудова серія низькорослої крупноквіткової гібридної петунії з чудовим габітусом, раннім цвітінням та високою стійкістю до несприятливих погодніх умов. Рослина формує компактних кущ, заввишки до 25 см, з великими квітками, діаметром 8-10 см,білого кольору. Вирощують розсадним способом. Насіння висівають поверхнево у зволожений грунт, зверху закривать склом або плівкою. Сходи з"являються через 8-12 днів. Рослини пікірують у стадії двох справжніх листків. На постійне місце розсаду висаджують у травні-червні, після того, як мине загроза весняних заморозків. Використовують для оформлення клумб, рабаток, вазонів та балконних ящиків.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Грандіфлора Великоквіткова Містрал Біла 20 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння огірок Лист F1 10 нас : 24,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для цитрусових культур (NPK 14.16.18) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Грандіфлора Великоквіткова Містрал Біла 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

швидко і без проблем продамо насіння пеларгонії з доставкою до Одеси, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити протруйники у Києві, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.