Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Даймонд Рожева з прожилками 10 нас

Яскравий каскад рожевих квітів цієї петунії прикрашатиме Ваш сад та балкон до пізньої осені! Унікальний вид каскадної петунії (тип Сурфінія), з батогами, довжиною до 80 см, повністю покритими великими квітками рожевого кольору з темними прожилками. На генетичному рівні відрізняється високою стійкістю до хвороб, шкідників та несприятливих погодних умов. Гібрид стійкий до нестачі тепла та освітлення. Цвітіння рясно - з кінця червня і до заморозків. Насіння на розсаду висівають на початку лютого-початку березня. Насіння  проростають протягом 7-10 днів за температури +20-+22 градуси. Сіянці пікірують у стадії 4-х справжніх листочків. Чудово виглядає у підвісних вазонах, кашпо, балконних ящиках, які дозволяють продемонструвати всю красу рослини та підкреслити її привабливий зовнішній вигляд. Широко використовується в ландшафтному дизайні як ґрунтопокривна рослина для створення килимових покриттів на газонах і клумбах.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Даймонд Рожева з прожилками 10 нас : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння бобові горошок для консервування Болеро 5 г : 5,50 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія (сурфінія) Гібридна Ампельна Даймонд Рожева з прожилками 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити протруйники у Києві, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, якісні насіння селери та редьки, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки.