Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Багатоквіткова Зоря 20 нас

Неперевершений гібрид багатоквіткової петунії зачарує Вас неймовірним забарвленням квіток від яскраво-жовтої серединки до темно-рожевих країв! Петунія гібриданя Зора відрізняється рясним цвітінням і компактним, розгалуженим кущиком. Квітки незвичайного, жовто-рожевого забарвлення, дуже гарні. Вирощують розсадним способом. Насіння висівають поверхню у вологий грунт, зверху накривають склом або плівкою. Період проростання насіння – 7-10 днів. Сіянці, у стадії 4-х справжніх листків, пікірують в окремі ємності. На постійне місце висаджують навесні, після обігу загрози поворотних заморозків. Чудово виглядає у групових посадках на клумбах, а також у вазонах та садових вазах.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Багатоквіткова Зоря 20 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння капуста Білоголова Агресор F1 100 нас : 90,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Рут 25 мл : 40,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Багатоквіткова Зоря 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, купити насіння овочів будь-яких видів, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, купити насіння капусти всіх видів.